SPOT ON: Vand og Miljø - En unik kandidatuddannelse udbudt i Beijing af KU

SCIENCE Studenterservice
Kontakt:
studenterservice@science.ku.dk

​Styrk dine faglige kompetencer i et internationalt forskningsmiljø

En kandidatuddannelse fra SDC giver dig en unik mulighed for at styrke dine faglige kompetencer. I Beijing vil du blive undervist af dygtige internationale forskere, og du vil få chancen for at arbejde med banebrydende forskning, cases samt udstyr inden for dit felt.

At læse med studerende fra hele verden og leve i et internationalt miljø, vil give dig en unik kulturel forståelse og erfaring, der gør det muligt at navigere trygt i fremtidige tværkulturelle omgivelser.

Ved at kombinere en unik kandidatuddannelse på højt niveau i en blomstrende akademisk miljø, med et sjældent sæt af kulturelle kompetencer og erfaringer, vil du udvikle en unik faglig profil, der vil give dig et forspring i din fremtidige karriere. Og du vil desuden få eksamensbeviser både fra KU og fra det kinesiske universitet UCAS (University of Chinese Academy of Sciences).

Arrangementet vil fokusere på kandidatuddannelsen Vand og miljø, men det vil også være muligt at høre mere om de andre 4 naturvidenskabelige SDC kandidatuddannelser: Neuroscience & Neuroimaging, Omics, Nanoscience & Technology og Chemical & Biochemical Engineering.

'Studying in China was a fantastic opportunity to work with environmental cases that are totally different from what I could have done back home in terms of scale and severity'. Ann-Sofie Gimlinge, PhD Student, KU

Hvis der er ledige pladser på SDC uddannelserne vil det også være muligt at søge om at tage et enkelt semester på uddannelsen som udveksling.

Du kan afmelde dig ved at skrive til spot@science.ku.dk

Log in på KUnet

Denne side stammer fra Københavns Universitets intranet og er skrevet til universitetets medarbejdere og/eller studerende. Du har adgang til at se siden via Facebook, fordi en medarbejder eller studerende har valgt at dele den her.
Hvis du er ansat eller studerende på KU, kan du logge ind og se mere på intranettet.